ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΒΑΛΣΑΜΩ- ΜΙΤΣΗ ΒΑΛΑΣΣΑ

ΒΑΛΣΑΜΩ- ΜΙΤΣΗ ΒΑΛΑΣΣΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

H Βαλσάμω-Μίτση Βαλασσά είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας στην Ιταλία. Έχει Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στον τομέα Χωροταξίας και Πολεοδομίας. Έχει εκπονήσει σημαντικό αριθμό Χωροταξικών και Πολεοδομικών Μελετών. Παράλληλα, ασχολείται με Αρχιτεκτονικές Συνθέσεις, διαμόρφωση δομημένου και φυσικού χώρου, μελέτες κτιρίων, διακίνηση και έκδοση οικοδομικών αδειών, επίβλεψη όλων των ιδιωτικών έργων καθώς επίσης και  παρακολούθηση και αξιολόγηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι συνεργάτες της προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο όλων των ειδικοτήτων.Με  το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο, την επιστημονική  γνώση , την απαιτούμενη εμπειρία και την ικανότητα συνεργασίας με τους ειδικούς συμβούλους που αποδέχονται την συνεργασία μαζί της έχει να επιδείξει πλούσιο επαγγελματικό έργο στην Ελλάδα και σε άλλες  χώρες , όπως Γαλλία , Ελβετία , Ιταλία , Γερμανία , Ρωσία , Η.Π.Α. , Αίγυπτος , Κύπρος.

 

email:mitsivalassa@yahoo.gr 

ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Χρήστος Μπάρδας γεννήθηκε στον Βόλο, στην Ελλάδα. Το πάθος του για το σχεδιασμό τον οδήγησε στην Ιταλία, από όπου και απέκτησε το πτυχίο του στην Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, με συνολικό βαθμό 102/110. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επαγγελματικά μαθήματα και σεμινάρια όπως η βιοκλιματική αρχιτεκτονική, και ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση και την υποβρύχια αρχαιολογία.Κατά τα τελευταία 12 χρόνια επαγγελματικής πείρας,έχει διαχειριστεί διάφορα έργα από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή τους όπως υψηλής αισθητικής κατοικίες, ξενοδοχεία και σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε διάφορες χώρες.Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, ο αρχιτέκτονας είναι πλήρως ευέλικτος και είναι διαθέσιμος  να ταξιδέψει εντός ή εκτός Ευρώπης, εάν απαιτείται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΑΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο Σταύρος Κρινάκης είναι Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Πληθυσμός, Ανάπτυξη, Στρατηγικές Προοπτικές – PoDePro» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς επίσης και σε τοπογραφικές μελέτες και μελέτες δημοσίων έργων σε τεχνικό γραφείο Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε μελέτες  ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ σε συνεργασία με τεχνικό γραφείο Άρχιτέκτονα Μηχανικού.

 

email: sta.krin@gmail.com 

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Γεωργία-Άννα Αποστόλου είναι Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το οποίο αποφοίτησε το 2014. Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο "Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2016 είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με εξειδίκευση στην Αστική Ανάπτυξη και την Ταυτότητα του Τόπου.Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και σε μελέτες ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ σε συνεργασία με αρχιτεκτονικό γραφείο.

 

email: geo91289@gmail.com